Google+
AGILITY / Coaching hos HTA

Coaching hos HTA

 
Coaching forløb!!
Er du løbet ind i problemer på agilitybanen, du har svært ved at løse? Er din hund ikke helt så sikker på slalom, som du gerne ville have, eller går løbene ikke så godt, når du er til konkurrencer? Så er der hjælp forude! Trænerne i klubben udbyder frem over et coachingforløb, hvor der intensivt bliver arbejdet med præcis din udfordring.

Der er 2 slags coachings forløb:
1. Et træningsforløb med indledende samtale, hvor forventninger, ønsker og plan for forløbet diskuteres, derefter enetimer med træning af det/de ting der er aftalt på den indledende samtale og til sidst en evaluering af forløbet.
Pris: 100kr pr. enetime – antal gange aftales med coachen, da det afhænger af det enkelte problem


2. Et onlineforløb, hvor coachen kigger video fra konkurrencer/ selvtræning igennem, kommenterer på de gode og mindre gode ting og kommer med forslag til evt. forbedringer, således at løbet/træningen næste gang bliver mere optimalt.
Pris: 400kr for 2 måneder onlineforløb med ubegrænset antal videoer.

Man kan også kombinere de to forløb - pris herpå beregnes individuelt. 
 
Send mail til info@htagility.dk og så vil trænerudvalget vende hurtigst muligt tilbage.
 
Hvis du har spørgsmål til træningen eller andet vedrørende Høje-Taastrup Agility klub, kan du kontakte: Formand, Isabel Grønmark, på mail Isabel.gronmark@outlook.dk, eller på mail agility@htagility.dk
Høje-Taastrup Agility | CVR: 29679185 | Lervangen ved nr. 25, 2630 Høje-Taastrup